OneMed har ingått avtal att förvärva en majoritetsandel av aScan

onemed-aScan
OneMed har idag (5 september, 2019) ingått avtal att förvärva en majoritetsandel av aScan – ett bolag som tillhandahåller lagersystem som drastiskt förbättrar tillgängligheten av förbrukningsmaterial genom automatisk påfyllning till hälso- och sjukvården. 
OneMed har idag (5 september, 2019) ingått avtal att förvärva en majoritetsandel av aScan – ett bolag som tillhandahåller lagersystem som drastiskt förbättrar tillgängligheten av förbrukningsmaterial genom automatisk påfyllning till hälso- och sjukvården. OneMed har en option att köpa resterande del av aScan efter tre år. Transaktionen är villkorad av konkurrensmyndigheternas godkännande.

aScan är ett norskt bolag som erbjuder sin lösning till hälso- och sjukvården för att förenkla processerna kring – samt förbättra tillgängligheten av –  förbrukningsmaterial. Lösningen ger bättre lagerkontroll samt drastiskt förbättrad tillgänglighet för vårdgivaren.
 
Johan Falk, koncernchef OneMed:

”Detta är ett strategiskt viktigt förvärv för OneMed och ett ytterligare steg för att utveckla OneMeds erbjudande inom mjukvaror och tjänster. aScan och deras lösningar kommer att hjälpa oss uppnå vår vision – att förbättra vårdresultaten, minska totalkostnaden samt förbättra hållbarheten genom hela vår värdekedja.”

För mer information,

Mattias Jaran, CIO, mattias.jaran@onemed.com
Robert Schmidt, Head of Communication, robert.schmidt@onemed.com
 

Fler nyheter

exclamation

Du använder en gammal webbläsare. För att kunna nyttja alla funktioner i vår webbshop, så rekommenderar vi att du uppgraderar. Vi stödjer Internet Explorer version 9 och uppåt, Mozilla Firefox version 9 och uppåt, samt Google Chrome och Apple Safari.