Tiden läker alla sår – OneMed i Almedalen

Den 1:a juli 16.30 kommer OneMed vara värd för ett seminarium i Almedalen – Tiden läker alla sår.

Värdebaserad vård är utgångspunkten för att lösa många utmaningar inom vården idag. Hur kan vi på ett patientsäkert och värdigt sätt vårda en befolkning som blir allt äldre? Hur kan vi ge sjukvårdspersonal möjlighet att leverera den nivå av vård de kan och vill? Hur kan vi göra detta och samtidigt spara både tid och resurser?

Seminariet kommer att introduceras med ett anförande av Stefan Larsson, partner på Boston Consulting Group. Panelen består av Emma Henriksson, ordförande för utskottet för hälsa och välfärd, Daniel Forslund, chef för innovation, Stockholms läns landsting, Christina Lindholm, MD och professor och Johan Falk, VD för OneMed.  

Vi vet att lösningen är beroende av samverkan. Vi har därför samlat politiker, akademiker, vårdgivare och sjukvårdsindustrin för att diskutera hur vi kan skapa bästa möjliga förutsättningar. 

Efter seminariet kommer det att serveras en grillbuffé.

Fler nyheter

Du använder en gammal webbläsare. För att kunna nyttja alla funktioner i vår webbshop, så rekommenderar vi att du uppgraderar. Vi stödjer Internet Explorer version 9 och uppåt, Mozilla Firefox version 9 och uppåt, samt Google Chrome och Apple Safari.