smart order logo

Handla smart & enkelt

OneMeds tjänster för miljösmart order samt prenumerationsorder hjälper dig att spara tid, ger dig trygghet i leveranser med bästa kvalitet och är snällare mot miljön.

Miljösmart order

Ikonen för Miljösmart order kommer att uppmana dig till att välja ett smart antal av en vara. Ett antal som motsvarar vad som ryms i en kartong från fabrik. Det kan innebära att systemet ber dig köpa några fler eller färre. Detta ger många miljöfördelar. Tack för att du handlar med omtanke.

Varför Smart order?

När du beställer en full kartong så är den optimalt paketerad. Det minskar risk att varor skadas i transporten och undviker att transportera halvfulla boxar.

När du beställer en full kartong varor undviks behov av att paketera om varor. Det minskar mängden packmaterial & blir snällare för miljön. När du beställer en full kartong så är den optimalt paketerad. Det minskar risk att varor skadas i transporten och undviker att transportera halvfulla boxar.

Vid en miljösmart order får du varorna i sin originalkartong som har tydlig märkning över innehåll. Tydligare för er vid mottagandet!

  • Systemet rekommenderar automatiskt en smartare orderkvantitet som motsvarar originalförpackningens storlek.
  • Systemet hjälper dig som användare att välja ”rätt” antal vid produktval, i inköpslistor och i varukorgen.

Prenumerationsorder

Prenumerationsordrar hjälper dig att spara tid i din orderhantering och säkerställer att du alltid har rätt varor på lagret. Det ger dig mer värdefull tid till vårdtagaren.

Så fungerar Prenumerationsorder

Din prenumerationsorder är din färdiga ”inköpslista” som är anpassad för just era behov. Du sparar tid i din orderhantering och får mer värdefull tid till vårdtagaren.

Du kan närsomhelst välja att ändra antal i en prenumerationsorder, pausa ordern eller lägga till varor. Du har full flexibilitet och kontroll.

  • Välj produkt
  • Ange prenumerationsdetaljer
  • Aktivera prenumeration.

  • Pausa eller avbryt prenumeration
  • Uppdatera prenumerationsartiklar
  • Push-notifieringar och information, där du alltid kan komplettera med andra varor.

Upptäck mer