OneMed har ingått avtal om att förvärva ZiboCare – en dansk distributör av medicintekniska produkter och tryckavlastande lösningar till hälso- och sjukvården

OneMed har per den 30 juni, 2021 signerat en överenskommelse om att förvärva ZiboCare som är en ledande distributör av medicintekniska produkter och tryckavlastande lösningar till sjukhus, primärvården, psykiatri, institutioner och konsumentmarknaden i Danmark. ZiboCare kommer efter förvärvet att fortsätta verka som ett fristående bolag.

OneMed är främst känt som en leverantör av förbruknings- och skyddsprodukter till kommuner och regioner i Danmark. Under många år har vi också haft ett begränsat utbud av produkter inom rehabiliteringssegmentet. Sedan en tid tillbaka har det varit vår ambition att bredda vårt erbjudande inom rehab och vi tror att vi med ZiboCare har hittat en perfekt partner för att göra så, säger Morten Nielsen VD för OneMed Danmark A/S

OneMed är en ledande distributör av förbrukningsmaterial och vårdrelaterade tjänster till hälso- och sjukvården i Europa som finns i 11 länder, har drygt 1000 medarbetare och omsätter cirka 7 miljarder kronor. OneMed är en samarbetspartner som möjliggör bättre liv för patienter, underlättar vardagen för sjukvårdens medarbetare och bidrar till lägre vårdkostnader. OneMed strävar efter att minska miljöpåverkan och att tillsammans med våra leverantörer förbättra arbetsvillkoren genom hela värdekedjan.

Fler nyheter

Du använder en gammal webbläsare. För att kunna nyttja alla funktioner i vår webbshop, så rekommenderar vi att du uppgraderar. Vi stödjer Internet Explorer version 9 och uppåt, Mozilla Firefox version 9 och uppåt, samt Google Chrome och Apple Safari.