OneMed har ingått avtal att förvärva Gymo – en norsk leverantör av medicinsk utrustning och förbrukningsmaterial

gymo

OneMed har per den 25 maj, 2021 signerat en överenskommelse om att förvärva Gymo som därmed blir del av OneMed på den norska marknaden. Gymo kommer efter övertagandet påskynda sin expansion i Norge.

Gymo har en mycket stark ställning bland vårdpersonal i Norge genom sin moderna och omtyckta online-lösning. Webbshoppen tillgodoser vårdpersonals behov gällande medicinsk utrustning och förbrukningsmaterial.

Jan Knoph, landschef för OneMed Norge, är säker på att Gymo kommer passa bra ihop med OneMed:

"Ägarna till Gymo har under de senaste åren visat på en stark entreprenörsanda då de har kombinerat tillväxt med stark finansiell utveckling. Gymo och OneMed delar samma värderingar och visioner vilka siktar på förbättrade vårdresultat samt sänkta vårdkostnader vilket gynnar vårdpersonal, patienter och samhället som helhet. Vi är särskilt glada över att de två ägarna av Gymo kommer att fortsätta utveckla Gymo, nu som en del av OneMed."

 

Gymo erbjuder ett brett urval av produkter till personal inom den norska vårdmarknaden genom kvaitativa och erkända agenturer. Företaget har en stark närvaro på marknaden och är marknadsledande inom många produktsegment.

OneMed är en ledande distributör av förbrukningsmateriel och vårdrelaterade tjänster till hälso- och sjukvården i Europa. Vi finns på 11 marknader, har 1 000 medarbetare och omsätter cirka 7 miljarder kronor. OneMed är en samarbetspartner som möjliggör bättre liv för patienter, underlättar vardagen för sjukvårdens medarbetare och bidrar till lägre vårdkostnader. Vi strävar efter att minska miljöpåverkan och att tillsammans med våra leverantörer förbättra arbetsvillkoren genom hela värdekedjan.

 

Fler nyheter

Du använder en gammal webbläsare. För att kunna nyttja alla funktioner i vår webbshop, så rekommenderar vi att du uppgraderar. Vi stödjer Internet Explorer version 9 och uppåt, Mozilla Firefox version 9 och uppåt, samt Google Chrome och Apple Safari.