OneMed rekryterar Kommunikationschef

EmmaRheborg

Emma Rheborg är utsedd till Kommunikationschef/Chief Communications Officer och medlem i koncernledningen för OneMed Holding

Emma kommer närmast från Internationella Engelska Skolan där hon varit kommunikationschef sedan 2018. Dessförinnan har hon bland annat arbetat som kommunikationschef på Ratos, Nordea Sverige och chef för Nordeakoncernens externkommunikation samt varit kommunikationskonsult på JKL. 
 

– Jag är mycket glad över att få välkomna Emma Rheborg som kommunikationschef på OneMed. Emmas breda kompetens inom kommunikation kommer att bidra till OneMeds fortsatta tillväxtresa, säger Johan Falk, koncernchef för OneMed Holding AB.

– Jag är stolt över förtroendet och ser verkligen fram emot att bidra till OneMeds fortsatta tillväxt och att arbeta tillsammans med hela det kompetenta OneMed-teamet för att vara en del av lösningen på en av de viktigaste samhällsfrågorna - god hälsovård, säger Emma Rheborg.
 
Emma Rheborg tillträder tjänsten den 11 oktober 2021. 

Fler nyheter

Du använder en gammal webbläsare. För att kunna nyttja alla funktioner i vår webbshop, så rekommenderar vi att du uppgraderar. Vi stödjer Internet Explorer version 9 och uppåt, Mozilla Firefox version 9 och uppåt, samt Google Chrome och Apple Safari.