OneMed växer ytterligare i Holland genom förvärv av Lensvelt Medical

OneMed stärker sin position på den Holländska marknaden ytterligare genom förvärvet av Lensvelt Medical. Under 2015 köpte OneMed det holländska företaget Bosman vilket blev det första steget in på den holländska marknaden.

Efter en framgångsrik integration så blir förvärvet av Lensvelt – ett bolag med en omsättning på 13 miljoner EUR och ca 40 anställda – ett naturligt nästa steg som stärker OneMeds position som en ledande distributör av förbrukningsmateriel och vårdrelaterade tjänster till hälso- och sjukvården i Europa.

”Lensvelt passar vår tillväxt-strategi i Holland och vår konsolideringstanke i Europa. Efter den framgångsrika integrationen av Bosman kompletterar vi nu ett redan starkt kunderbjudande med ett företag som delar vårt tydliga kundfokus”, säger Johan Falk, VD OneMed Group.

För mer information – se press release (Engelska)

Fler nyheter

Du använder en gammal webbläsare. För att kunna nyttja alla funktioner i vår webbshop, så rekommenderar vi att du uppgraderar. Vi stödjer Internet Explorer version 9 och uppåt, Mozilla Firefox version 9 och uppåt, samt Google Chrome och Apple Safari.