Tillsammans skapar vi meningsfulla lösningar

På OneMed är vi dedikerade till vårt arbete och vi strävar alltid efter att tillsammans med våra kunder förbättra vårdresultaten och därigenom sänka vårdens totalkostnad. Nyckeln för att lyckas med detta är våra medarbetare. Våra medarbetare är värdefulla för oss och det är viktigt för oss att alla får ta ansvar och dela sina idéer.

Vi tror att en bra mix av människor med olika erfarenheter och bakgrund skapar en mångsidig och dynamisk arbetsplats. Något som i sin tur leder till ökad trivsel och i förlängningen bättre resultat.

Våra värderingar genomsyrar vår organisation och vägleder oss i allt vi gör. För oss betyder det att vi är engagerade och alltid strävar efter att överträffa våra kunders förväntningar, att vi tar ansvar och arbetar aktivt för en hållbar utveckling och att vi ständigt söker efter nya möjligheter och både bättre och mer meningsfulla lösningar. 

-Vi är stolta över det jobb vi gör. Bli en del av vårt team. 

Möt våra medarbetare

Möt några av våra medarbetare. Läs om vad de gör på jobbet, lär om deras drivkrafter, utmaningar och hur de upplever OneMed som arbetsplats.

Du använder en gammal webbläsare. För att kunna nyttja alla funktioner i vår webbshop, så rekommenderar vi att du uppgraderar. Vi stödjer Internet Explorer version 9 och uppåt, Mozilla Firefox version 9 och uppåt, samt Google Chrome och Apple Safari.