2022-11-17

OneMed huvudpartner till Framtidens Hälso & Sjukvård

OneMed är stolt huvudpartner till Framtidens Hälso & Sjukvård på Kistamässan i Stockholm, 25-26 januari 2023.

Framtidens Hälso & Sjukvård är Sveriges viktigaste och ledande samlingspunkt för hälso- och sjukvård. Evenemanget består av en konferens med över 200 talare, en mässa med över 250 samt många olika nätverksmingel och aktiviteter. Det är fri entré till mässan.

Vi kommer att finnas på plats på mässan för att presentera några av våra innovativa tjänster och produkter:

Vårt sårbehandlingsprogram OneWound som presenteras av vår expert Maria Käll. Det kommer även att finnas möjlighet att lära sig mer om OneWound i vårt e-learning-verktyg. Läs mer om OneWound här

Amy, vårt "Track and Trace"-system för medicinteknisk utrustning. Amy håller reda på all utrustning som finns inom en vårdinrättning, och kan bland annat berätta hur många enheter som finns, var de är placerade och hur länge de har funnits i lager. Amy sparar tid och pengar genom bättre inköpsstyrning.

Vi ses i monter A:06!

Missa inte heller vårt seminarium om effektivare sårläkning med OneWound, som Maria Käll, vårdutvecklingschef inom sårbehandling på OneMed, håller i.

Datum och tid: 25 januari, kl 11.45-12.30.

Entrén till mässan är kostnadsfri, men du får hela 30% rabatt på konferensprogrammet om du bokar din plats via vår länk.

Läs mer: framtidenshalsosjukvard.se.