OneMed har ingått avtal att förvärva Pharma Dynamic – en nederländsk trading-specialist av medicinska produkter

Pharma Dynamic

OneMed har per den 1 juni, 2021 signerat en överenskommelse om att förvärva Pharma Dynamics. Pharma Dynamic kommer efter övertagandet utveckla och växa sin verksamhet i Europa tillsammans med OneMed.

Pharma Dynamic är en ledande aktör inom teknikdriven trading av medicinska produkter. Med sin egenutvecklade moln-baserade lösning har de skapat en plattform som ger dem unik insikt kopplat till produkters tillgång, efterfrågan och därmed prisnivå inom hela Europa.

”Pharma Dynamics kompetens och kunskap är mycket värdefull för oss och vi kommer tillsammans växa vår existerande trading-verksamhet utifrån den grund som redan existerar i Nederländerna.” säger Pieter-Jan Jongeling, VD, OneMed Nederländerna

Pharma Dynamic grundades 2014 av Minke Oosterhof och består av ett team av unga entreprenörer med ett starkt nätverk av leverantörer och kunder. Genom att kombinera ett brett produktsortiment till konkurrenskraftiga prisnivåer är Pharma Dynamic en stark handelspartner till vårdsektorn i Nederländerna.

OneMed är en ledande distributör av förbrukningsmateriel och vårdrelaterade tjänster till hälso- och sjukvården i Europa. Vi finns på 11 marknader, har 1 000 medarbetare och omsätter cirka 7 miljarder kronor. OneMed är en samarbetspartner som möjliggör bättre liv för patienter, underlättar vardagen för sjukvårdens medarbetare och bidrar till lägre vårdkostnader. Vi strävar efter att minska miljöpåverkan och att tillsammans med våra leverantörer förbättra arbetsvillkoren genom hela värdekedjan.

Fler nyheter

Du använder en gammal webbläsare. För att kunna nyttja alla funktioner i vår webbshop, så rekommenderar vi att du uppgraderar. Vi stödjer Internet Explorer version 9 och uppåt, Mozilla Firefox version 9 och uppåt, samt Google Chrome och Apple Safari.