OneMed har ingått avtal att förvärva FysioSupplies – en nederländsk helhetsleverantör av produkter för sjukgymnastik

OneMed har per den 1 maj, 2021 signerat en överenskommelse om att förvärva FysioSupplies som är den marknadsledande helhetsleverantören av produkter för sjukgymnastik i Nederländerna. FysioSupplies kommer efter övertagandet påskynda sin expansionsagenda i Europa.

FysioSupplies erbjuder helhetslösningar för sjukgymnastik genom sin webbshop. Mark van de Camp, affärsutvecklingschef på OneMed Nederländerna:

"Entreprenörskapet hos FysioSupplies och deras drivkraft att växa och samtidigt förbättra sig passar bra in i OneMeds kultur. Vi strävar båda efter att förbättra vårdresultaten och att sänka vårdens totalkostnad vilket gynnar både patienter och samhället som helhet.” säger Mark van de Camp, affärsutvecklingschef, OneMed Nederländerna

FysioSupplies erbjuder ett omfattande utbud av hälsoprodukter: från förbrukningsvaror, träningsmaterial, mät- och behandlingsutrustning till kompletta rehabiliteringslösningar. Företaget är marknadsledande i Nederländerna och är verksamt i nio andra länder i Europa.

OneMed är en ledande distributör av förbrukningsmateriel och vårdrelaterade tjänster till hälso- och sjukvården i Europa. Vi finns på 11 marknader, har 1 000 medarbetare och omsätter cirka 7 miljarder kronor. OneMed är en samarbetspartner som möjliggör bättre liv för patienter, underlättar vardagen för sjukvårdens medarbetare och bidrar till lägre vårdkostnader. Vi strävar efter att minska miljöpåverkan och att tillsammans med våra leverantörer förbättra arbetsvillkoren genom hela värdekedjan.

Fler nyheter

Du använder en gammal webbläsare. För att kunna nyttja alla funktioner i vår webbshop, så rekommenderar vi att du uppgraderar. Vi stödjer Internet Explorer version 9 och uppåt, Mozilla Firefox version 9 och uppåt, samt Google Chrome och Apple Safari.