Johan Falk och OneMed med på listan ”De 100 viktigaste i MedTech-Sverige”

Ett kvitto på att OneMed lyckas i vår avsikt att påverka och utveckla vår bransch är att Johan Falk är med på listan ”De 100 viktigaste i MedTech-Sverige” som varje år publiceras av Medtech Magazine.

Som nummer 40 hamnar Johan Falk och OneMed i fint sällskap då flera av Landstingens mest innovationsvänliga och framstående personer också är på listan såsom Louise Strand, Inköpsdirektör Region Skåne, Robert Winroth, Innovationslandstingsråd i Västerbottens läns landsting samt Lena Larsson, Upphandlingschef i Region Jämtland Härjedalen.

Andra namnkunniga personer på listan är Annika Strandhäll, Socialminister, Ardalan Shekarabi, Civilminister, Mikael Dambergs, Näringslivs- och innovationsminister samt Prins Daniel.

Motiveringen lyder:

”Johan Falk är vd för Onemed som kommer med ett nytt sätt att lösa försörjningen av förbrukningsvaror i vården. Istället för upphandling kring varje vara, har Falk ett varuhus med produkter från olika leverantörer. Det ger utrymme för mindre leverantörer och mer innovation.”

Stort tack till alla kunder som tillsammans med oss utvecklar och förbättrar hälso- och sjukvården i Europa.

 

Fler nyheter

exclamation

Du använder en gammal webbläsare. För att kunna nyttja alla funktioner i vår webbshop, så rekommenderar vi att du uppgraderar. Vi stödjer Internet Explorer version 9 och uppåt, Mozilla Firefox version 9 och uppåt, samt Google Chrome och Apple Safari.