OneMed stärker koncernledningen med Jennie Espelund och Kerstin Mjömark

OneMed fortsätter att växa. Nu breddas ledningen med Jennie Espelund i rollen som Chefsjurist och Kerstin Mjömark som tillträder rollen som HR-chef.

 

Jag välkomnar Jennie och Kerstin till OneMed. Vår koncern växer både organiskt och genom förvärv i flera länder i Europa. Med sina respektive kompetensområden och viktiga erfarenheter kommer Jennie och Kerstin att stärka vår fortsatta tillväxtsresa, säger Johan Falk, koncernchef OneMed.

Jennie Espelund kommer närmast från Skanska där hon bland annat har arbetat med bolagsrätt, bolagsstyrning, immaterialrätt och aktiemarknadsfrågor. Dessförinnan arbetade hon flera år på Setterwalls Advokatbyrå med fokus på förvärvsprocesser. Hon tillträder tjänsten från och med september.

 

OneMed är en av Europas ledande partner till hälso- och sjukvården och jag är både stolt och förväntansfull över möjligheten att vara med och bidra till bolagets fortsatta utveckling, säger Jennie Espelund.

Kerstin Mjömark har lång erfarenhet inom HR och kommer närmast från Boliden. Dessförinnan har hon drivit HR-frågor i många olika branscher. Genom roller på Tele 2, Telia, Billerud och Novartis har hon fördjupad kompetens inom förändringsledning och integration, organisationsutveckling samt ersättning och förmånsprogram.

OneMed spelar en betydelsefull roll i att stödja häls- och sjukvården i Europa och har en stark värdegrund. Jag är stolt över förtroendet jag fått och ser fram emot att få driva utvecklingen av OneMeds viktiga HR-arbete, säger Kerstin Mjömark.

 

Kerstin Mjömark tillträder tjänsten senast under februari 2022.

 

Om OneMed

OneMed är en ledande leverantör av produkter och lösningar till hälso- och sjukvården i Europa. Vi är verksamma på 13 marknader, har 1275 anställda och vår årliga nettoomsättning uppgår till mer än 700 miljoner euro. OneMed är en samarbetspartner som möjliggör bättre liv för patienter, underlättar vardagen för sjukvårdens medarbetare och bidrar till lägre vårdkostnader. OneMed strävar efter att minska miljöpåverkan och att tillsammans med våra leverantörer förbättra arbetsvillkoren genom hela värdekedjan.

 

För mer information, vänligen kontakta

Kristina Cato, tf Kommunikationschef, OneMed, kristina.cato@onemed.com

Fler nyheter

Du använder en gammal webbläsare. För att kunna nyttja alla funktioner i vår webbshop, så rekommenderar vi att du uppgraderar. Vi stödjer Internet Explorer version 9 och uppåt, Mozilla Firefox version 9 och uppåt, samt Google Chrome och Apple Safari.